Kitap Bağışlamak artık çok kolay!

Pandora Yayınevi ile Ku Gönüllüleri Farkındalık Grubu ortak projesi sayesinde artık tek tıkla çocukları sevindirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken pandora.com.tr ye üye olduktan sonra pandora.com.tr/kugonulluleri adresine girip, hazır olan listeden istediğiniz kitap veya kitapları satın almak. Teslim alan kişi kısmına Farkındalık Grubu yazarak okulun adres bilgilerini verebilirsiniz.

Satın aldığınız her kitap Koç Üniversitesi Pandora şubesine gelecek ve sizin adınıza Farkındalık Grubu tarafından teslim alınacaktır. Kitaplar Anadolu’da ihtiyacı olan okullara kütüphane kurmak için kullanılacaktır.

Bu sene nisan ayında Denizli’deki Çivril Çıtak İlk ve Ortaokulu ile Acıpayam Yazır İlkokulu’na kuracağımız kütüphaneler için hemen şimdi destek olmak ister misiniz?

Kütüphanesiz okul kalmasın!

*Kargo ücretsizdir.
Now It’s easier to donate a book for children!

Thanks to the collaboration with Pandora Bookstore you can make children happy with just one click. After signing up for pandora.com.tr, you can select the books from the list at pandora.com.tr/kugonulluleri.

The books that you buy will be sended to Pandora in Koç University and be taken by us, then be placed on the shelves of the library which we will establish in an Anatolian city.

This semester we will go to establish two libraries in Denizli. We need your help and eagerly await your generous contribution

No School Without Library!

*Write ‘Farkındalık Grubu’ in consignee part (in Turkish: Teslim Alan Kişi) and Koç University address.
*Free shipping.pandora_bagis