“Biz 300 Gülen Yüz Gördük!”

Yılbaşı öncesinde başladığımız Mardin ve Van yardım projesine desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz! Mardin Kızıltepe Üçevler İÖO, Mardin Midyat Çaldere İÖO ve Van Başkale Geçitvermez İÖO olmak üzere üç okulda toplam 300 çocuğa ulaştık ve onların yüzlerini biraz da olsa güldürmeyi başardık.

Küçük bir fikirle başlayan projemizde bize katkısını esirgemeyen Kurumsal İletişim Ofisi’ne, Öğrenci Etkinlikleri ve Gönüllü Projeler Ofisi’ne ve Serpil Ekşioğlu’na teşekkürü borç biliriz. Bunların yanı sıra bitmek bilmeyen sabırla çalışan gönüllülerimizi de unutmamak gerekir.

İki gün içinde dağıttığımız dileklerle, iki haftadan kısa süre içerisinde, sizlerin de büyük desteğiyle maddi değeri yaklaşık 30.000 TL olan yardım topladık. Fakat bunun ötesinde tek bir çocuğun bile gülen gözleri bizim için her şeyden değerliydi.

Unutmayın, biz orada ayakkabısı bile yokken kışın okula gitmeye çalışan ve daha önce hiç hediye almamış çocukların kendilerinden büyük hediyeleri taşımaya çalıştığını gördük. Onların gözünde ne kadar farklı bir yerimiz olduğunu, ve daha ne kadar çok şey değiştirebileceğimizi fark ettik. Yaptığınız bütün katkılar için o çocuklar adına minnettarız!